Four Beeches

Story


Four Beeches is recognised as an exquisitely crafted, state of the art residence. Set in beautiful grounds and  finished to the highest specification extending to about 16,700 Sq. ft. the property reflected the unique vision of renowned design house Thompson MacLeod.

All the ground floor reception rooms have retractable screens creating a unique open space and feature state of the art equipment such as a home automation system, fibre optic halo lighting and the highest quality materials. The entrance hall has a spectacular stone spiral staircase linking each floor. Reception rooms include a full height dining atrium opening into an entertainment room, spacious open plan kitchen with a family room at one end a circular study.

The leisure and spa facilities include an indoor swimming pool with a starlit ceiling, steam room, drench showers, changing rooms and gym. The lower ground floor has a media room with bar. Upstairs the accommodation includes a superb master bedroom suite, dressing room and en suite bathroom, 7 further bedrooms (6 en suite) and a further bathroom.

We were commissioned to produce a piece that would do justice to this beautiful property. The end result was a 104 page casebound book housed within a slipcase. With book cloth covers and Colorplan Bagdad brown endpapers, coupled with a block foil spine and slipcase finished with ribbons, we believe the finish of the book matched that of the property.